suroviny:

1 kg sumce, 4 lžíce hořčice, 0,5 l mléka, citrónová šťáva, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, cukr, sůl, pepř

příprava:

Naporcované kousky sumce osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme grilovat.

Mezitím si připravíme omáčku. Rozehřejeme máslo a přidáme mouku. Lehce osmahneme a za stálého míchání ředíme mlékem. Dále přidáme hořčici, citrónovou šťávu, cukr, sůl i pepř. Vše dobře povaříme.

Grilované kousky sumce i omáčku podáváme nejlépe s bramborem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři