4 porce

suroviny:

800 g pórku, 200 g červené čočky, 400 ml zeleninového vývaru (z kostky), 500 g filetů ze sumce, 2 lžíce oleje, 2 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce octa, 2 lžíce lístků estragonu, plátky citrónu a estragonu na ozdobu, sůl, pepř

příprava:

Pór podélně rozpůlíme, příčně nakrájíme a osmahneme na oleji.

Čočku necháme projít varem, dáme okapat a přidáme k pórku. Přilijeme vývar, uvedeme do varu a dusíme po poklicí asi 7 minut.

Sumčí filet omyjeme, osušíme a rozkrojíme na 4 porce. Pokapeme je citrónem, osolíme, opepříme a pečeme pod rozehřátým grilem z každé strany 4 minut.

Čočku okyselím octem, osolíme a opepříme. Vmícháme estragon.

Opečené porce sumce servírujeme s čočkou na talíře a ozdobíme estragonem a plátky citrónu.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři