suroviny:

1 sumec (asi 900 g), 3 dl smetany, 50 g hladké mouky, mletý bílý pepř, máslo, 1 citrón, 20 g kaparů, sůl

příprava:

Sumce očistíme, vykucháme a ztáhneme z kůže. Maso omyjeme, osušíme a naporcujeme. Porce sumce pokapeme citrónem, posypeme bílým pepřem a necháme půl hodiny až hodinu odležet.

Poté porce obalíme v mouce a opečeme na másle (asi 10 minut).

Po opečení zalijeme sumce smetanou, přidáme nasekané kapary. Dle chuti dosolíme a pokapeme citrónem. Krátce povaříme.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři