suroviny:

400 g sumčího masa, 2 cibule, 2 silnostěnné papriky, 1 dl zakysané smetany, 2 lžíce mleté papriky, 1 svazek petržele, olej na smažení, sůl, pepř

příprava:

Na oleji mírně orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka. Přidáme k ní nadrobno nakrájenou papriku. Obojí ještě chvíli podusíme, zaprášíme mletou paprikou a zalijeme malým množstvím vody.

Poté k zelenině přidáme osolené a opepřené sumčí maso a 15 – 20 minut vaříme.

Rybu vyjmeme. Šťávu osolíme a opepříme. Přisypeme nasekanou petrželku, zalijeme smetanou a lehce provaříme.

Podáváme s knedlíkem, těstovinami či pečivem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři