4 porce

suroviny:

8 tenkých plátků ze sumce, 4 lístky čerstvé máty, 20 g másla, 1/4 l smetany, citrónová šťáva, sůl, mletý pepř, petrželka

příprava:

Plátky sumce jemně naklepeme, nejlépe sevřenou pěstí, aby se maso nepotrhalo. Pokapeme jej citrónovou šťávou a necháme odležet.

Zapékací mísu silně vymažeme. Rozložíme do ní lístky máty a na ni poklademe plátky ryby. Osolíme, opepříme, přidáme máslo. Vše zalijeme částí ohřáté smetany, povrch posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Při pečení je přeléváme zbývající smetanou.

Podáváme s opékaným bramborem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři