suroviny:

1 kg sumce, sardelová pasta, lžička bazalky, zelená petrželka, pažitka, 2 citrony, pepř, sůl

příprava:

Dvě lžičky sardelové pasty rozetřeme se šťávou z jednoho citrónu. Přidáme bazalku, jemně nasekanou petrželku i pažitku. Vše dobře promícháme.

Vzniklou směsí mažeme osolené a opepřené kousky naporcované sumce.

Ke každému kousku ještě přidáme 2 tenké plátky citróny. Jednotlivě balíme do alobalu a grilujeme asi 20 minut.

Podáváme s pečivem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři