4 porce

suroviny:

600 g štiky, 60 g kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), 1 lžíce hladké mouky, 2 středně velká rajčata, 1 lžička rajčatového protlaku, polovina lžičky cukru, šťávu z 1/2 citrónu, 1 lžíce másla, voda dle potřeby, sůl

příprava:

Zeleninu nakrájíme na plátky, zalijeme teplou vodou, osolíme a povaříme. Poté vložíme porce štiky a zvolna vaříme asi 15 minut. Porce štiky vyjmeme. Vývar zahustíme prosátou osmahnutou moukou a rozmícháme. Přidáme rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak a cukr. Důkladně provaříme. Během varu přidáme citrónovou šťávu a přidáme polovinu lžíce másla. Provařenou omáčku přecedíme přes hustý cedník na porce ryby, zjemníme druhou polovinou lžíce másla a společně podusíme.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři