suroviny:

750 g štiky, 1 l vody, 100 g kořenové zeleniny, 30 g cibule, 4 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, 1/2 bobkového listu, 1 lžíce octa, sůl, na polití 100 g másla, 150 g cibule, trochu octa nebo citrónu

příprava:

Do osolené vody dáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu, cibuli a koření. Do takto upraveného vývaru vložíme očištěnou rybu buď v celku nebo větší ryby nakrájené na porce.

Zvolna rybu uvaříme, dáme na nahřátou mísu nebo talíře a přelijeme cibulovým máslem.

K přípravě cibulového másla použijeme očištěnou na plátky nakrájenou cibuli, podlijeme dvěma lžícemi vody s octem nebo citrónem (aby zůstaly bílé) a dusíme. Když cibule změkne a tekutina se odpaří, přidáváme po kouskách máslo a mícháme až směs zhoustne.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři