Suroviny:

750 g očištěného candáta, 100 g másla, 50 g cibule, 1 žloutek, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 1/2 citrónu, 1 lžíce kaviáru, 5 dcl smetany, bobkový list, celý pepř, sůl, 2,5 dcl bílého vína

Příprava:

Na másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, bobkový list a pepř. Přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách. Candáta zalijeme bílým vínem a  podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou a osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta.

Poznámky:

Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem.

4 porce

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři