suroviny:

4 pstruzi, 4 plátky anglické slaniny, houby, 1 cibule, máslo, olej, sůl, pepř, sladká mletá paprika, drcený kmín, libeček, kadeřavá petrželka

příprava:

Nakrájíme na plátky cibuli, česnek a houby. Pokud nemáme čerstvé houby, možno použít např. houby naložené v soli.

Cibuli s česnekem osmažíme na másle, přidáme houby a orestujeme. Na závěr přidáme nasekanou petrželku a libeček. Směs okořeníme kmínem, pepřem, špetkou papriky a solí. (Pokud jsme použili houby naložené v soli, směs již nesolíme.) Směs dobře promícháme a necháme vychladnout.

Pstruhy důkladně očistímě, omyjeme a osušíme. Připraveným pstruhům vyplníme břišní dutinu plátkem slaniny a vychladlou směsí. (Aby směs “nevytékala” možno ryby zašít nití.)

Těsně před pečením obalíme pstruhy v mouce, aby se na pánev nelepili. Ihned dáme na rozehřátou pánev a pečeme z obou stran, až je kůže krásně křupavá.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři