suroviny:

750 g pstruhů (4 – 5 kusů), sůl, 1 citrón, 100 g másla, trochu octa, petrželka

příprava:

Pstruhy opatrně vykucháme, abychom nepoškodili jejich slizký povrch. Dáme je na mísu a přelijeme osolenou horkou vodou s octem. Zakryjeme je, a jakmile zmodrají, tekutinu slijeme.

Pstruhy vložíme do vroucí vody a 3 – 7 minut je povaříme.

Odkapané pstruhy podáváme s rozpuštěným máslem a zdobíme je citrónem a petrželkou.

Takto připravíme i porce vařeného kapra, štiky, úhoře apod.

* Aby pstruh udržel pěkný tvar, protáhneme nit za hlavou a ocasem, aby se pstruh nezkroutil.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři