suroviny:

1 lín, sůl, kmín, máslo, petrželka

příprava:

Lína očistíme a vykucháme, kůži nestahujeme. Připraveného lína osolíme a okmínuje uvnitř i vně.

Břišní dutinu ryby vyplníme asi dvěma lžičkami másla a dvěma snítky petrželky. Lína pečlivě zabalíme do alobalu.

V dohořívajícím ohni, rozhrábneme popel a lína v alobalu do něj zahrabeme. Doba je pečení je 20 – 25 minut dle velikosti lína.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři