Suroviny:

candát, sůl, koření, hladká mouka, anglická slanina, 1/2 l smetany

Příprava:

Vykuchaného a očištěného candáta nasolíme a okořeníme. Od hlavy až k ocasu uděláme každých 5 cm zářezy. Do zářezů vložíme plátek anglické slaniny.

Na vymazaný plech uděláme ze špejlí mřížku, na kterou položíme na břicho candáta. Dame péct do trouby asi na 20 minut.

Candáta po 20 minutách vyjmeme a polejeme smetanou, která je smíchaná na 1 kelímek dvěma lžičkami hladké mouky. Vložíme znovu do trouby a necháme zapéct do zlatova.

Poznámky:

Takto upraveného candáta podáváme s pečenými, nebo opékanými brambory a zeleninovou oblohou.

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři