Suroviny:

600 g candáta, 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky, 100 g očištěné papriky, 100 g lilku, sůl, pepř, bazalka, olivový olej, česnek

Příprava:

Vykostěného candáta nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny. Opepříme a pokud je slanina málo slaná, tak jej i osolíme. Opečeme tak, aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené.

Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme. Pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji – čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek.Poznámky:

Na talíř candáta servírujeme přelitého marinovanou zeleninou.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři