suroviny: 

4 porce kapra, 80 g másla, 50 g oleje, petrželová nať, 150 g hladké mouky, citrónová šťáva, 50 g tvrdého sýru, pálivá paprika, sůl

příprava:

Očištěné a osušené porce kapra pokapeme citrónem a necháme 30 minut odležet.

Změklé máslo promícháme s nadrobno nakrájenou petrželovou natí a nastrouhaným sýrem.

Proleželé porce kapra osolíme z obou stran a obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou. Na olejem potřený alobal poklademe porce kapra, které pomažeme směsí petrželového másla a sýra. Alobal dobře uzavřeme a pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Podáváme s chlebem, brambory či bramborovým salátem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři