suroviny:

750 g kapra,  1 citrón, sůl, petrželka, 100 g másla, 0,5 l vývaru (0,5 l vody, 4 lžíce octa, 2 kuličky celého pepře, 1 kulička nového koření, kousek bobkového listu, 30 g cibule, 50 g kořenové zeleniny, 1/2 lžičky soli)

příprava:

Vývar půl hodiny povaříme, procedíme, vložíme do něj porce kapra a 15 minut je povaříme.

Rybu vyjmeme na nahřátý talíř, každou porci ozdobíme kolečkem citrónu a snítkou petželky. Přelijeme rozpuštěným máslem.

K této úpravě se hodí kapr lysec. Takto lze ale také upravovat též štiku, pstruha, lína, candáta, okouna nebo úhoře.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři