suroviny:

1 kg kapra, 100 g kořenové zeleniny, 30 g másla, 30 g hladké mouky, 2 žloutky, sůl, lžíce nasekané petrželky

příprava:

Porce kapra do měkka vaříme s kořenovou zeleninou v osolené vodě.

Uvařeného kapra dáme stranou a vzniklým vývarem ředíme světlou jíšku, aby se vytvořila řidší omáčka. Do omáčky zavaříme petrželku i žloutky a vše dobře rozšleháme.

Podáváme s bramborem, knedlíkem či těstovinami.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři