suroviny:

porce kapra, 1 světlé pivo, 1 cibule, bobkový list, celý pepř, hřebíček, máslo, instantní jíška, sůl, petrželová nať

příprava:

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme celou oloupanou cibuli, bobkové listy, celý pepř a hřebíček. Přivedeme do varu.

Do vroucí směsi přidáme očištěné a vykostěné porce kapra potřeného solí. Mírně vaříme 5 až 10 minut.

Uvařenou rybu opatrně vyjmeme, do vývaru přidáme instatní jíšku a máslo a doděláme omáčku.

Na talíři porce omáčkou přelijeme a posypeme najemno nasekanou zelenou petrželkou.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři