suroviny:

4 porce kapra, citrónová šťáva, 40 g tuku, 1 cibule, 200 ml smetany, hladká mouka, mletá paprika, sůl

příprava:

Porce kapra očistíme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet.

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme na tuku. Pak k ní přidáme osolené, paprikou a moukou poprášené porce kapra. Podlijeme smetanou a pečeme v troubě při 180 °C. Po chvilce porce ryby obrátíme.

Měkké porce přeložíme na talíře, omáčku procedíme, cibuli prolisujeme, přihřejeme a nalijeme na ryby.

Podáváme s opečenými bramborami.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři