suroviny:

2 jelci, mletý černý pepř, mletá paprika, mladé cibule, prorostlá slanina, drcený kmín, polohrubá mouka, olej, 1 hlávkový salát, petrželová nať, ředkvičky

příprava:

Očištěné, vykuchané a omyté jelce osušíme čistou utěrkou. Jelce osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.

Břicha jelcům vyplníme kolečky mladé cibule i s natí, nakrájenou slaninou, posypeme kmínem a sešijeme.

Dáme na chladné místo a necháme odležet alespoň hodinu.

Potom zlehka obalíme v polohrubé mouce a opékáme na rozehřátém oleji z každé strany několik minut.

Hotové ryby servírujeme na listech salátu, posypané petrželovou natí a ozdobené nakrájenými ředkvičkami.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři