suroviny:

1 kg sumce, 5 větších cibulí, 130 g sádla, 1 a půl lžíce sladké papriky, dle chuti kmín, sůl, pepř a pálivá paprika nebo feferonka

příprava:

Rybí maso rozkrájíme na větší kousky a osolíme. Dáme do chladna na 30 minut odležet.

Na sádle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme mletou papriku a osmahneme. Přidáme kousky sumce a podle chuti okořeníme.Přilijeme naběračku horké vody nebo rybího vývaru. Na mírném ohni bez míchání dusíme asi 20 minut.

Maso musí být měkké, ale nesmí se rozpadat.

Během dušení můžeme ještě podlévat vodou nebo rybím vývarem a šťávu zahustíme moukou.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři