suroviny:

1 kg filetů ze sumce, drcený zelený pepř, sůl, šťáva z 1 citrónu, 1 citrón, salátové listy.

příprava:

Filety ze sumce nakrájíme na porce. Maso osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a vetřeme drcený pepř.

Necháme 2 hodiny v chladu odležet.

Po odležení rybu grilujeme 5 minut z každé strany.

Hotové maso podáváme na listech salátu, ozdobené řezy z citrónu.

Vhodnou přílohou jsou hranolky, bramborový salát i pečivo.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři