suroviny:

750 g kapra, 1 l vody, 1/8 l bílého vína, 4 kuličky celého pepře, snítka petrželky, sůl.

Na ementálový krém:

50 g másla, 30 g hladké mouky, 50 g cibule, 1/4 l sladké smetany, 50 g nastrouhaného ementálu, pepř, sůl, špetka muškátového oříšku

příprava:

Kapra vykucháme, očistíme a omyjeme.

Ve vývaru z vody, vína, pepře, soli a petrželky uvaříme porce kapra.

Z másla, cibule a mouky připravíme hladkou jíšku, zředíme ji a rozšleháme smetanou a částí vývaru z ryb. Povaříme na hladkou hustou omáčku, okořeníme ji a před podáním do ní vmícháme ementál.

Kapří porce zdobíme petrželkou a přeléváme ementálovým krémem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři