1 kg sumce (250 g na porci), 4 lžíce oleje, 6 stroužků česneku, 3 hrsti zelených pórkových listů, 2 lžíce hladké mouky, máslo, petrželka, sůl

příprava:

Očištěné a vykuchané ryby naporcujeme. Porce osolíme a na oleji zprudka opečeme.

Přidáme nakrájený pórek, drobně sekaný česnek a i s rybou ještě opékáme.

Zahustíme kouskem másla smíchaného s hladkou moukou a mírně podlijeme.

Krátce povaříme tak, aby se ryby nerozvařily.

Povrch posypeme petrželkou.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři