suroviny:

úhoř, šťáva z 1 citrónu, 3 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, 1 lžíce sekané petrželky, 1 lžíce vegety, sůl, 1/4 másla

příprava:

Smícháme citrónovou šťávu, utřený česnek, olej a petrželku. Úhoře potřeme vně i zevnitř.

Úhoře zabalíme do alobalu a necháme minimálně 2 hodiny uležet v lednici.

Poté dáme péct do trouby na 250 stupňů Celsia asi 10 minut. Potom opatrně natrhneme alobal, přidáme máslo a dalších 10 minut dopékáme.

Je možno použít i jinou ušlechtilou rybu.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři