Suroviny:

500 – 750 g candáta, 30 g cibule, 50 g křenu, snítka čerstvého kopru, 150 g rajčat, 1 sklenka červeného vína, 1/2 citrónu, sůl, špetka pepře a cukru, 50 g másla

Příprava:

Očištěného candáta zbavíme šupin a rozkrájíme na porce. Vložíme je do vývaru připraveného z vody, octa, cukru, soli, plátků cibule, snítky kopru a čtvrtek nakrájených rajčat.

Ve vývaru necháme rybu zvolna vařit – “táhnout” – asi 12 minut. Pak ji opatrně vyjmeme.

Do vývaru přidáme víno, nastrouhaný křen, na kolečka nakrájený citrón a máslo.

Odpařeným  vývarem pokropíme uvařenou rybu.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři