Suroviny:

candát 1 kg, 10 malých mrkví, 4 petřele, celer, sůl, 10 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření, tatarská omáčka

Příprava:

Candáta vykucháme, očistíme a rozdělíme na porce.

Zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme. Povaříme ve slané vodě s kořením asi 10 minut. Zeleninu vyjmeme.

V zeleninovém vývaru povaříme candáta. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut, aby se maso nerozpadlo.

Uvařené porce dáme na talíř, obložíme zeleninou a polijeme tatarkou.

Poznámky:

Podáváme s opékanými bramborami.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři