Suroviny:

4 filé z candáta bez kůže, sůl, cintrónová šťáva, přepuštěné máslo, 6 žampiónů nakrájených na plátky, 1 dcl bílého vína, 1 dcl mléka, strouhaný sýr, studené máslo, strouhanka, oregano, tymián, pepř

Příprava:

Omyté a osušené filety osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a marinujeme.

Marinované candáty osušíme a prudce opečeme z obou stran na másle.

Do máslem vymazané zapékací formy vložíme candáty, navrch žampióny, zalijeme směsí vína, mléka a strouhaného sýra.

Navrch dáme plátky studeného másla a posypeme strouhankou.

Zapékáme v předehřáté troubě na 180 °C asi 10 minut. Potom zvýšíme na teplotu 250 °C a dopečeme asi 2 minuty do zlatova.

Poznámky:

4 porce

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři