Suroviny:

750 g candáta, 100 g másla, 1 citrón, 2 sardele, petrželka, 30 g cibule, 30 g hladké mouky, 1/4 l vývaru, 1/8 l kyselé smetany, sůlPříprava:

Rybu očistíme, omyjeme a vykucháme.

Porce candáta řádně osolíme, složíme na vymazaný rendlík, pokapeme citrónem, podlijeme dvěma lžícemi vody a dusíme.

Měkkou rybu vyndáme. Ve zbylém másle osmažíme jemně usekanou petrželku, cibuli, sardele, zalijeme vývarem a smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, a povaříme.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři