Suroviny:

750 g candáta, 80 g másla, 20 g slaniny, 1 lžička sladké papriky, 50 g cibule, 30 g hladké mouky, sůl

Příprava:

Očištěného, vykuchaného candáta rozdělíme na porce.

Očištěného, vykuchaného candáta rozdělíme na porce.

Porce osolíme a opečeme na másle po obou stranách. Pak je vyjmeme.

Ke zbylému tuku přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, na které osmažíme drobně nasekanou cibuli. Jakmile žloutně, přidáme papriku, tuk zaprášíme mouku, osmažíme, podlijeme.

Chvíli povaříme. Pak vložíme porce ryb a v omáčce chvíli prohřejeme.

Do omáčky můžeme přidat 1/8 husté sladké nebo kyselé smetany.

Poznámky:

Rybu podáváme s máslovými noky, s dušenou rýží, s těstovinami nebo s topinkami z bílé veky.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři