Suroviny:

750 g candáta, 1 l vody, 1/8 l bílého vína, 4 kuličky pepře, snítka petrželky, sůl. Na omáčku: 50 g másla, 30 g hladké mouky, 50 g cibule, 1/4 l sladké smetany, 50 g nastrouhaného sýra, pepř, sůl, špetka muškátového oříšku

Příprava:

Ryby vykucháme, zbavíme ploutví a jiných nepoživatelných částí.

Ve vývaru z vody, vína, pepře, soli a petrželky uvaříme menší ryby v celku a větší nakrájené na porce.

Z másla, cibule a mouky připravíme hladkou jíšku, zředíme ji a rozšleháme smetanou a částí vývaru z ryb.

Pováříme na hladkou hustou omáčku, okořeníme ji a před podáním do ní vmícháme nastrouhaný sýr. Použijeme sýr výraznější chuti, např. parmezán nebo ementál.

Poznámky:

Porce ryby zdobíme petrželkou a přeléváme sýrovým krémem.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři