suroviny:

800 g úhoře, 100 g másla, 50 g hladké mouky, 200 ml smetany ke šlehání, 2 – 3 žloutky, 1 citrón, 2 malé cibule, bobkový list, celý pepř, šťovík, kerblík, estragon, kopr, sůl

příprava:

Očištěného úhoře rozdělíme na čtyři stejné porce.

Svaříme vodu s celým kořením, solí a šťávou z půlky citrónu. Přidáme oloupané celé cibule a porce úhoře. Zvolna vaříme asi 15 minut.

Koření s cibulí a úhoře vyjmeme a do vzniklého vývaru přidáme nasekané bylinky. Povaříme a zahustíme světlou jíškou z másla a mouky. Zahustlou omáčkou zjemníme žloutky rozšlehanými ve smetaně. Povaříme a dochutíme.

Porce úhoře na talíři přelijeme omáčkou a ozdobíme snítkami bylinek.

 

Na Zoufalí rybáři najdete velké množství rybářského vybavení za bezvadné ceny. Kupte si rybářské potřeby, pruty, navijáky, nástrahy od znamých výrobců rybářských potřeb. Naše heslo zní – s námi chytnete vše. Pořiďte si kvalitní rybářské potřeby a načerpejte inspiraci v našem rybářském magazínu. Zoufalí rybáři nakonec nebudete.
Vybírejte z nabídky
10448
produktů
160
ověřených dodavatelů
Top akce a slevy na vybrané zboží
© Copyright 2018 - 2021 - 
Zoufalí rybáři