30Říj

Lín s ořechovou omáčkou

Lín s ořechovou omáčkou
Hodnocení

4 porce

suroviny:

4 líni, 4 lžíce drcených ořechů, 2 lžíce krájených rajčat, 2 lžíce hladké mouky, 2 dcl červeného vína, 1 dcl smetany, máslo, rozmarýn, bazalka, sůl, pepř

příprava:

Líny očistíme a vykucháme. Po obou bocích ryby nakrojíme kůži a vložíme do ní rozmarýn. Líny osolíme, opepříme, pomoučíme a opečeme na oleji.

Přidáme rajčata, nasekanou bazalku, ořechy, zalijeme červeným vínem, zjemníme smetanou a necháme provařit. Dle chuti přidáme sůl a pepř.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *